Svar på tal!

Vi tycks behöva förklara...IGEN!! Vi har fått in lite kommentarer som vi vill besvara. Det är nämligen så att man inte behöver äta LITE för att gå ner i vikt. Vi båda har ALLTID ätit väldigt sparsamt och oregelbundet och när vi väl har ätit så har det varit fel saker, detta gör att kroppen ställer in sig på svält och så fort man då stoppar i sig något så suger kroppen åt sig det, trodde alla visste det vid det här laget men tydligen inte!!

Det vi nu ska göra är att BÖRJA ÄTA! Detta för att få en jämnare blodsocker nivå eftersom det då blir lättare att hålla sig ifrån våra "gamla" vanor. I början kommer vi INTE att bry oss om hur vi äter för det är inte det som är huvudsaken...huvudsaken är ATT vi äter! Syftet är att bryta en vana som funnits i över 15 år och då anser VI att detta är det bästa sättet! Visst kommer vi ställas inför jobbigare perioder och kommer säkert att göra snesteg, men det är MÄNSKLIGT! Vi kommer alltså sakta men säkert se över VAD vi äter, HUR vi äter, vilken MÄNGD vi äter, HUR vi ska träna osv osv.

Har ni fler frågor så besvarar vi dem gärna!


Zandra&Carro

Kommentarer
Postat av: angelica

Duktiga ni är :) Jag har själv gått ner 15 kilo med hjälp av GI. Men man blir aldrig nöjd, man ser sig alltid som man va förr.

2010-01-09 @ 11:17:23
URL: http://angiesss.blogg.se/
Postat av: angelica

sv: Jag har hållit på sen slutet av februari, men nu det senaste månaderna har det stått still. Väger nu 57 och vill gå ner till 55 så det går segt i slutet. Jättejobbigt.

2010-01-09 @ 12:38:32
URL: http://angiesss.blogg.se/
Postat av: shamz

jag skippade att äta efter 16.00 ett tag - altså bara frukost och lunch, På 3 mån blev jag av med 27kg :) ät mindre först, sen försöker du ändra de gamla vanorna. Annars tar det en evighet.

2010-01-10 @ 12:32:45
URL: http://shamz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0