Hejsan

Hej på er. Vi har fått en fråga som vi gärna besvarar.

Frågan:

1. Hej tjejer, har läst lite i er blogg och undrar lite vad det är för träningsprogram ni kör efter, har ni varit någonstans och fått hjälp eller?? Sen såg jag när ni mätte att det va 4 tjejer men bara 2 som skriver?? Ha det toppen...


Svar: Hej på dig. Vi har fått träningsprogrammet av en bekant som utbildar sig till gymnastiklärare. Du har nog läst fel när det kom till mätningen för vi är bara 2 tjejer men vi skrev upp de första resultaten för att påvisa skillnaden. Ha det bra själv =)


Till er andra som försöker peppa vill vi bara säga tack!! Kul att ni fortfarande tittar in trots den otroligt sparsamma uppdateringen. För att lägga korten på bordet så är det så att vi har fallit tillbaka i gamla mönster igen pga olika anledningar. Det vi har börjat gjort nu är att byta taktik!

Vi har båda insett att vi har en otroligt låg självkänsla (inte att förväxlas med självförtroende), så nu försöker vi jobba på det. Den 1:a mars köper vi träningskort och ska börja på allvar igen, så länge försöker vi fokusera på själen ett tag...det är viktigt att läka inifrån och ut för annars är det inte hållbart. Men det vi vill säga är att vi INTE ger upp!!!! Vi kommer ALDRIG att ge oss!!


Tack än en gång för puschningarna, det värmer ska ni veta =)


Puss och Kramm //Z&C

HALLÅ

Hej alla glada =)

Nu var det evigheter sedan vi bloggade, fy på oss, men nu ska vi vara tillbaka =)
Som ni säkert förstår så har vi haft en ordentlig svacka, men efter nogrant funderande så har iallafall jag kommit fram till att vi nog jobbade på i för snabb takt.

Vi kanske inte ska byta/lägga till saker varje vecka utan det kanske får bli mer sällan.
Hur vi kommer att göra i framtiden ska Carro och jag diskutera eventuellt nu ikväll, vi får se.

Men men, från och med imorgon blir det nya friska tag =)

Puss och Kram //Zandra

RSS 2.0