Hejsan

Hej på er. Vi har fått en fråga som vi gärna besvarar.

Frågan:

1. Hej tjejer, har läst lite i er blogg och undrar lite vad det är för träningsprogram ni kör efter, har ni varit någonstans och fått hjälp eller?? Sen såg jag när ni mätte att det va 4 tjejer men bara 2 som skriver?? Ha det toppen...


Svar: Hej på dig. Vi har fått träningsprogrammet av en bekant som utbildar sig till gymnastiklärare. Du har nog läst fel när det kom till mätningen för vi är bara 2 tjejer men vi skrev upp de första resultaten för att påvisa skillnaden. Ha det bra själv =)


Till er andra som försöker peppa vill vi bara säga tack!! Kul att ni fortfarande tittar in trots den otroligt sparsamma uppdateringen. För att lägga korten på bordet så är det så att vi har fallit tillbaka i gamla mönster igen pga olika anledningar. Det vi har börjat gjort nu är att byta taktik!

Vi har båda insett att vi har en otroligt låg självkänsla (inte att förväxlas med självförtroende), så nu försöker vi jobba på det. Den 1:a mars köper vi träningskort och ska börja på allvar igen, så länge försöker vi fokusera på själen ett tag...det är viktigt att läka inifrån och ut för annars är det inte hållbart. Men det vi vill säga är att vi INTE ger upp!!!! Vi kommer ALDRIG att ge oss!!


Tack än en gång för puschningarna, det värmer ska ni veta =)


Puss och Kramm //Z&C

Kommentarer
Postat av: Li

Blogga även när det är svårt! Det hjälper nog både er och andra som läser!

2010-02-26 @ 07:38:05
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag tycker att det är synd att ni slutade blogga. Det är bra motivation vet ni :) Jag tror ju att ni klarar det, bara ni ger er fan på det! :)

2010-03-11 @ 23:17:28
URL: http://fiagunnarsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0